jumpToMain

Planiranje, razvoj i servis

Mi ćemo se pobrinuti za to

Početna stranica Poduzeće Planiranje, razvoj i servis

Osim proizvodnje automata GOLLMANN, u našoj manufakturi brojni drugi odjeli i procesi osiguravaju besprijekorno odvijanje projekata i najviši stupanj zadovoljstva klijenata.

Razvoj proizvoda

Mirovati znači nazadovati – uvijek se može bolje. Interdisciplinarni timovi u društvu GOLLMANN rade na neprestanoj optimizaciji i usavršavanju naših proizvoda i procesa.

Planiranje izvedbe

Na temelju vaših zahtjeva naši stručnjaci za planiranje razvijaju prve prijedloge za optimalnu realizaciju na tlocrtu vaših prostorija – rado i u uskoj suradnji s vašim arhitektima ili projektantima poslovnog prostora.

Konstrukcija

Naši konstruktori s pomoću najsuvremenijih 3D programa razvijaju VAŠ personalizirani sustav GOLLMANN. Od najsitnijeg vijka pa sve do vanjske oplate, ovdje se definira svaki element za kasniju proizvodnju.

Razvoj softvera

Naš interni odjel za razvoj softvera brine se za to da GOLLMANN nikada ne izgubi pregled i u svakom trenutku omogući jednostavno rukovanje.

Upravljanje projektima

Kada predate narudžbu, dodjeljujemo vam nadležnog voditelja projekta koji vas vodi kroz cjelokupan projekt i koji vam je u svakom trenutku na raspolaganju kao kompetentna osoba za kontakt.

Logistika

Ništa bez nje. Naši angažirani stručnjaci za logistiku brinu se za to da vaš GOLLMANN stigne na gradilište na vrijeme i neoštećen. Bez obzira na to je li riječ o pješačkoj zoni u centru grada, otoku na pučini ili u unutrašnjosti Australije – pronaći ćemo put.

Podrška 24/7

Pitajte naše klijente! Naš vas servis nikada ne ostavlja na cjedilu – čak ni nakon početka upotrebe sustava. Naši ljubazni i kompetentni zaposlenici na raspolaganju su vam u svakom trenutku, i to svih 365 dana u godini.

Imajte na umu: na vaš poziv ne javlja se neki pozivni centar, nego naši stručnjaci ovdje u poduzeću. S pomoću daljinske dijagnostike i daljinskog održavanja riješit ćemo probleme za nekoliko minuta.

Servis

Naši servisni tehničari brzo stižu na lokaciju ne samo radi redovitog održavanja vašeg automata GOLLMANN, nego i u hitnom slučaju. To omogućuje naša sveobuhvatna servisna mreža.

Izobrazba i usavršavanje

Naš centar za obuku središnje je mjesto u kojem obrazujemo servisne tehničare iz cijele Europe i u kojem osiguravamo neprestan prijenos znanja diljem svih odjela.

Trening

Neposredno nakon puštanja u rad naši kvalificirani treneri obučit će vaše zaposlenike u pogledu rukovanja automatom GOLLMANN i tijekom prvih dana rada ostat će vam na raspolaganju na lokaciji. Usto vam je naš izložbeni prostor u Halleu u svakom trenutku na raspolaganju za naknadni trening i susrete korisnika.

Tijek projekta

1

Savjetovanje

Naši će vas stručnjaci bez obveza savjetovati o raznim mogućnostima proizvoda GOLLMANN u vašoj ljekarni.

2

Planiranje

U skladu s vašim željama i zahtjevima razvijamo razne scenarije realizacije – rado i u uskoj suradnji s vašim arhitektima ili projektantima poslovnog prostora. Jedinstvena mogućnost prilagodbe automata GOLLMANN omogućuje realizaciju brojnih projekata čak i bez velikih građevinskih preinaka.

3

Realizacija

Vaš osobni voditelj projekta u društvu GOLLMANN preuzima i prati vas kroz cjelokupnu realizaciju.

4

Obuka

Odmah nakon ugradnje automata GOLLMANN naši će kompetentni treneri vašim zaposlenicima održati opsežnu obuku za rukovanje automatom. I u prvim danima nakon obuke pratit ćemo vas na licu mjesta i biti na raspolaganju kao osoba za kontakt.

„U CIJELU PRIČU SA
GOLLMANNOM UŠLI
SMO KAKO BI PACIJENTIMA
JOŠ VIŠE POBOLJŠALI
USLUGU, A DJELATNICAMA
UŠTEDJELI VRIJEME KOJE
SADA U POTPUNOSTI
MOGU POSVETITI
NAŠIM PACIJENTIMA.”
mag.pharm. Ankica Coner, Ljekarna Coner

Vlasnica prvog robota Gollmann u Hrvatskoj

Tako je jednostavno!

Javite nam se – mi ćemo se pobrinuti za sve ostalo.

Uspostavi kontakt