jumpToMain

custom-made automation

Individualni automat za komisioniranje
za ljekarne

Saznajte više
Upoznajte nas

O društvu GOLLMANN

Postojanje i uspjeh društva GOLLMANN uglavnom se temelje na angažmanu, sposobnostima i osobnostima ljudi koji u njemu rade.

Više o poduzeću

Manufaktura

Kao vrhunska manufaktura za svoje klijente i u suradnji s njima stvaramo individualna, dugoročna rješenja izvrsne pouzdanosti i uporabljivosti.

Više o manufakturi

Planiranje, razvoj, usluga

Naša su strast razvoj i proizvodnja inovativnih, personaliziranih i vrhunskih inovativnih skladišnih automata za ljekarne i bolnice.

Saznajte više
Koji GOLLMANN odgovara vama?

Automat GOLLMANN individualan je poput vas i vaše ljekarne: bez obzira na to je li riječ o visini, duljini, širini, o 3000 ili 15 000 pakiranja, je li samostojeći ili ograđen s tri strane, bijele ili ružičaste boje – vi birate. Otkrijte bezbrojne mogućnosti i konfigurirajte svoj osobni automat za komisioniranje.

Konfiguriraj sada
Ovo su rekli naši klijenti
„Rad u skladištu bio je znatno složeniji i dugotrajniji uz klizne sustave. Naš GOLLMANN omogućuje skeniranje pakiranja i osiguravanje svih relevantnih informacija. To smanjuje radno opterećenje i pruža nam bolji pregled nad zalihama i rokovima uporabe. Automat za komisioniranje usto je vrlo kompaktan i s drvenom se oplatom savršeno uklapa u uređenje interijera ljekarne. Osim toga, izdavanje lijekova klijentima također je znatno mirnije jer je za svaki od četiriju šaltera uređeno posebno mjesto za izdavanje.”


Ljekarnik Markus Jansen, Dr. med.

„Samo GOLLMANN dolazi u toliko različitih varijanti. Zato smo moju ljekarnu mogli sasvim jednostavno automatizirati uza samo nekoliko preinaka.”


Ljekarnik Peter Seemann

Tražite najbolji automat za komisioniranje za svoju ljekarnu?

Radujemo se vašoj poruci te ćemo vas rado savjetovati o izvrsnim svojstvima automata za komisioniranje GOLLMANN i raznim mogućnostima ugradnje u vašoj ljekarni.

Stupi u kontakt