jumpToMain

Modul RAPID

Do 2000 izdavanja iz skladišta na sat

brzo. brže. rapid.

Naše rješenje za zahtjeve visoke frekvencije, kao što je slučaj u bolničkim ljekarnama.

Potpuno automatizirani visokofrekvencijski model RAPID savršena je dopuna za automatizirano skladištenje i izdavanje često traženih lijekova. Zahvaljujući iznimno brzom izdavanju sa skladišta, moguće je dodatno povećati kapacitet i učinkovitost automata GOLLMANN. RAPID se puni putem potpuno automatiziranog terminala za skladištenje ili ručnog brzog skladištenja. Naravno, s revolucionarnom detekcijom isteka roka trajanja u stvarnom vremenu koje provodi GOLLMANN za securPharm i otisnute rokove trajanja. Upiti za lijekove obrađuju se u svega nekoliko sekundi i na željeno mjesto izdavanja (do 2000 pakiranja/h kod automata s dvostrukom hvataljkom) stižu putem dvosmjerne skupne transportne trake namjestive po visini (sustav Ultra Multipick za izdavanje sa skladišta).

Predaja lijekova s hvataljke sustava na potpuno automatizirani portal za skladištenje modela RAPID.
Lijekovi nakon zahtjeva kližu na dvosmjernu skupnu transportnu traku – sustav Ultra Multipick za izdavanje sa skladišta.
Putem dvosmjerne skupne transportne trake namjestive po visini lijekovi stižu do priključenje transportne tehnike ili izravno na mjesto izdavanja.
Precizno komisioniranje može se obavljati u kutije za skupljanje s priključenim sustavom valjkaste trake.
RAPID kao samostojeća varijanta

Modul RAPID možete dobiti i kao samostojeću varijantu. U osobnom ćemo vas razgovoru rado savjetovati o prednostima i načinima upotrebe.

Stupi u kontakt
GOLLMANN

Individualna konstrukcija, nepobjediva površinska produktivnost, patentirana tehnika ormarića na kotačima – naš sustav za komisioniranje odlikuje se time i brojnim drugim prednostima.

Saznajte više