jumpToMain

Gollmann

Custom-made automation: sve, samo ne standardno

Princip Gollmann

Po čemu se razlikujemo

Osim individualne konstrukcije, sustav za komisioniranje GOLLMANN ponajprije se razlikuje svojom nepobjedivom površinskom produktivnošću. To znači: maksimalna skladišna površina na minimalnoj osnovnoj površini. GOLLMANN to postiže ponajprije s pomoću patentirane tehnike ormarića na kotačima. Pri tome se pojedini regali kreću vodilicama i tako skupljaju uz uštedu prostora. Umjesto fiksnog prostora za hvataljke, prostor uvijek stvaramo ondje gdje je upravo potreban.

Fleksibilnost & Individualnost

Zahvaljujući modularnoj konstrukciji, sustav za komisioniranje društva GOLLMANN nudi jedinstven stupanj individualizacije u sektoru, a on ispunjava gotovo sve želje. Visok, ravan, širok, uzak, dug ili kratak. Samostojeći, ograđen na dvjema ili trima stranama.
Prizemlje, gornji kat ili podrum. Imamo odgovarajuće rješenje za svaku situaciju ugradnje. To omogućuje naša manufaktura. Svaki GOLLMANN individualno se planira i konstruira te ručno proizvodi.
Kod vanjske oplate usto možete birati između više od 200 boja i dekora te tako svoj GOLLMANN učiniti zbilja jedinstvenim.

Jedinstvena učinkovitost

Svojim unutarnjim vrijednostima sustav za komisioniranje GOLLMANN pokazuje svoju pravu snagu: površinsku produktivnost bez premca. Patentirana tehnika ormarića na kotačima omogućuje da GOLLMANN na jednakoj površini skladišti do 50 % više proizvoda od uobičajenog skladišnog automata. To zapravo znači da vam je za GOLLMANN potrebna otprilike 30 % manja tlocrtna površina! To je velika ušteda prostora, koji zasigurno možete iskoristiti za nešto drugo.

Dugotrajan, pouzdan & spreman za budućnost

Ne znate što budućnost donosi? Nema problema! Uz GOLLMANN odlučit ćete se za dugotrajno i izdržljivo rješenje koje će vam pouzdano pružati podršku u svakodnevnom radu ljekarne. Zahvaljujući modularnoj konstrukciji, GOLLMANN se može proširiti u brojnim područjima. Tako je moguće, na primjer, dodatno opremiti ormare kako bi se zadovoljile buduće potrebe za povećanjem kapaciteta. Brojni naši opcijski moduli, kao što je potpuno automatizirano skladištenje, također se mogu vrlo jednostavno naknadno ugraditi u sustav za komisioniranje. To je dobro znati. Ipak donosite odluku za sljedećih 20 godina – naime, vaš GOLLMANN toliko će vas dugo podržavati. Najmanje.
Konstrukcije

Moguća dvostrana modifikacija s ručnim brzim skladištenjem ili potpuno automatiziranim skladištenjem

Moguća trostrana modifikacija s ručnim brzim skladištenjem ili potpuno automatiziranim skladištenjem

Konfigurirajte svoj GOLLMANN

Boje su vrlo važne u našem životu. One mogu pobuditi raspoloženja i osjećaje. Upotrebom boja možete individualno oblikovati svoju ljekarnu i tako joj podariti osobni karakter. Odaberite svoje favorite među brojnim bojama, furnirima i varijantama te stvorite ugodnu atmosferu za svoje klijente, tim i, naravno, vas osobno.

Konfiguriraj sada
Osnovna oprema

Ručno brzo skladištenje

Modul s brzim skladištenjem s prednje strane uz više od 100 pretinaca omogućuje skladištenje do 350 pakiranja/sat bez prekida. Proizvodi su odmah nakon skladištenja dostupni za izdavanje.

Sigurnost podataka uz dodirno računalo

Redundantno osigurano računalo, najnoviji operativni sustav, najnovija verzija GELON, 120 minuta osiguranja UPS-om.

Tri izdanja pozadinskog programa

Tri serijska izdanja pozadinskog programa („Backoffice”) u pozadini podržavaju rad vaših zaposlenika.

Proizvoljno pozicioniranje mjesta za izdavanje

Spiralne kosine, transportne trake, dizala... sve na jednom mjestu. Razvijen posebno za upotrebu u ljekarni.

Dodatni moduli
Potpuno automatizirano skladištenje
Prepoznavanje rokova trajanja kamerom
Modul za brzo izdavanje sa skladišta
Dvostruka hvataljka
Virtualne police za klijente
Individualni dodatci za ormar
Rashladni modul
Klima-uređaj
Transportna tehnika
Modul RAPID

GOLLMANN za primjene visoke frekvencije, npr. u bolnicama.

Saznajte više