jumpToMain

O Gollmannu

Srednje veliko poduzeće · Pod vodstvom vlasnika · Osobno

Od 2006. godine u društvu GOLLMANN proizvodimo personalizirana rješenja za automatizaciju za ljekarne i bolnice. Zašto personalizirano? Zato što nijedna ljekarna nije ista i zato što su za ugradnju „standardnog rješenja” često potrebni kompromisi – u najnepovoljnijem slučaju to podrazumijeva opsežne radove u vašoj ljekarni uz visoke troškove ili, u krajnjoj liniji, ne baš optimalno iskorištavanje prostora.


Mi pak vjerujemo u ovo: automat se mora prilagoditi ljekarni – a ne obrnuto. Cilj nam je osmisliti idealno rješenje koje će na najbolji način zadovoljiti zahtjeve naših klijenata za prostorom, učinkovitošću, performansama te čak i stilom. Maksimalna fleksibilnost i individualnost na temelju najinovativnije tehnike uz vrhunsku kvalitetu izvedbe – pouzdano, dugotrajno i izdržljivo – to je naše geslo i prema tome nas smijete ocjenjivati. Naš uspjeh potvrđuje više od 2500 zadovoljnih klijenata na 3 kontinenta.

Personalizirano i ručno izrađeno, to je naše geslo:„custom-made automation”. Radujemo se vašem interesu i stoga ne samo da vam želimo pružiti sve važne informacije o svojim proizvodima, nego i uvid u našu suvremenu manufakturu kako biste nas bolje upoznali. Stvorite vlastiti dojam, a slobodno nas posjetite i u Halleu (Saale). U zajedničkom obilasku proizvodnog pogona vidjet ćete kako nastaje automat GOLLMANN. U našem izložbenom prostoru usto ćete dobiti opsežan pregled raznih konstrukcija i opcija.

U ime cjelokupnog tima GOLLMANN srdačno vas pozdravljam! Vaš

Daniel Gollmann

Društvo Gollmann u brojkama
Osnovano 2006.
Osnivači Dipl. Ing. Daniel Gollmann (CEO)
Dr. oec. Iwan Zwick
Zaposlenika 400
Lokacija Halle (Saale), Njemačka
Ugrađenih sustava 2500
Proizvodna površina 13 000 m2
Manufaktura

Saznajte više o našoj proizvodnji u mjestu Halle an der Saale

Ovdje idite na našu manufakturu
Izjava o misiji

Što predstavljamo i što nam je važno.

  • Naša su strast razvoj i proizvodnja inovativnih, personaliziranih i vrhunskih učinkovitih rješenja za automatizaciju ljekarni i bolnica.
  • Kao premium manufaktura za svoje klijente i u suradnji s njima stvaramo individualna dugoročna rješenja izvrsne pouzdanosti i upotrebljivosti.
  • Vertikalnom integracijom višom od 80 % na proizvodnoj lokaciji u mjestu Halle an der Saale u najvećoj mjeri radimo neovisno o globalnim opskrbnim lancima, osiguravamo svoju visoku kvalitetu izvedbe te usto čuvamo okoliš.
  • Naši su zaposlenici specijalisti i stručnjaci iz više od 30 nacija i svakodnevno radosno daju najbolje od sebe kako bi ostvarili vrhunsku automatizaciju.
  • Kao poduzeće kojim upravlja vlasnik ne ovisimo o strukturama koncerna usmjerenima na prodaju, pa u svakom trenutku možemo osigurati izvanredan omjer cijene i usluge.
  • S klijentima u više od 25 zemalja na 3 kontinenta i sjedištem proizvodnje u Halleu objedinjujemo globalnu vrhunsku razinu i osobni kontakt na ravnopravnoj razini.
Korporativna odgovornost

Saznajte više o našoj odgovornosti za okoliš i prirodu

Ovo me zanima